GOODIEBOX JUNI 2016

11. juli 2016

Juni måneds goodieboox var virkelig lækker, med fullsize produkter all over.
Det er første gang jeg indvier jer i Goodiebox på bloggen, måske mange af jer allerede har prøvet det, måske ikke? I hvert fald kunne det være i havde nogle ønsker til fremvisning af denne boks? Måske video? I hvert fald, lad mig endelig vide det.

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 15.15.31

Jeg elsker konceptet med Goodiebox, en boks der kommer i slutningen af hver måned hvor mange af os glæder os virkelig meget til lønningsdag, og sparer de sidste par hundrede kroner til mere voksne og fornuftige ting end lige øjenvipper og hårmasker, i dont know. I hvert fald falder den helt perfekt for mig. Ekstra forkælelse sidst på måneden i form af en gave du ikke aner hvad indeholder. Whats not to like?

Skærmbillede 2016-07-10 kl. 15.15.17Skærmbillede 2016-07-10 kl. 15.15.24Skærmbillede 2016-07-10 kl. 15.15.02

GOODIEBOX JUNI 2016

〈 • 〉URTEKRAM ALOE VERA GEL – Lækker gel der indeholder hyaluronsyre og hexapeptider som er med til at booste dannelsen af kollagen og elastin, we like! Udover dette er denne gel også helt fantastisk som after sun, da den går ind og regenerere huden efter en hel dag i solen.

〈 • 〉DEODOC DEOWIPES INTIMATE – Deowipes Intimate er et nyt svensk on-the-
go produkt til intimområdet. Intimservietterne er parabenfrie og dufter skønt af pære, bergamot og jasmin. Mht til intimområdet og parfume er der no worries, de er udviklet af læger og er både dermatologisk og gynækologisk testet og gør det bare lidt mere lækkert at man kan gøre rent og dufte godt samtidig down there.

〈 • 〉ZENZ TREATMENT NO. 03 – Har jeg arbejdet en hel del med før i tiden da jeg var i lære som frisør. Vi havde Zenz i butikken, både shampoo og treatments og styling produkter. Dog prøvede jeg det aldrig selv, da jeg ikke var så vild med duften. Men nu kan jeg da give den endnu en chance. Vi solgte virkelig mange no. 03, believe me, det var mig der skulle fylde op..

〈 • 〉EMITE EYELID BASE – Eyelid Base fra svenske Emite har virkelig overrasket mig. Det er en øjenskygge primer som sikrer at øjenskyggen holder længere uden at “sætte sig” i lange linjer over øjet. Konsistensen er lækker blød og den holder virkelig hvad den lover. Måske en ny obsession?

〈 • 〉BEAUTY MADE EASY OIL BLOTTING SHEETS – Vi kender det alle sammen, makeuppen ligger helt perfekt, men når du 6-7 timere senere på aften får kigget dig i spejlet skinner du i hele hovedet som havde du byttet om på highlighter og puderen.
Det er der endelig kommet sheets til at forhindrer dette i at ske! Det danske brand har udviklet disse sheets du dupper på huden og med det samme opnår flot mat hud.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar