KENNY ANKER BROWS

8. juli 2016

SPONSORERET

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 16.38.02

Forleden dag var jeg forbi meget søde og meget dygtige Kenny fra Kenny Anker Brows i indre by. Jeg kom til Kenny med bryn der var ikke eksisterende.. Virkelig ikke.. Han fik lagt mig ned med tæpper, pude under knæene, lækker stille musik og et spejl i hånden. Så ville han hører hvad jeg godt kunne lide ved mine bryn og hvad jeg ikke kunne lide, så han udfra hvad jeg havde sagt kunne skabe de perferkte bryn til mit ansigt.

Jeg havde desværre overplukket mine bryn, som så mange andre, så han plukkede ikke særlig mange hår af, men fortalte mig at vi skulle lade dem være i 6 uger så han kunne skabe det helt rigtige bryn. Hvis i ser på billedet under her, kan i virkelig fornemme hvordan han har skabt et bryn og noget kant til mit ansigt. Han er simpelthen så hamrende dygtig!

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 16.35.31

Hvis ikke du har været forbi Kenny endnu, syntes jeg helt sikkert det er besøget værd! Han laver browlift som ingen andre i København. Jeg er virkelig begejstret og kan ikke vente til næste gang jeg skal ind hos Kenny igen og have ordnet mine bryn og vipper.
Han laver browlift og farver vipper til kanon pris. Han har studierabat hver torsdag (15%), hvor han også holder åbent til 20:00, hvilket er virkelig rart når man jeg som jeg arbejder på skæve tidspunkter.

Lidt af Kennys arbejde på billederne herunder..

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 16.39.31 Skærmbillede 2016-07-07 kl. 16.39.44

Men tjek hans facebookside ud, hvor i kan se endnu flere billeder, bestille tid, se åbningstider og meget mere.

Indlægget er sponsoreret i den forstand at jeg har fået en behandling af Kenny Anker Brows, og har skrevet om denne på bloggen. Dog er alle holdninger og glæden over denne behandling min helt egen.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar