JOU JOU COPENHAGEN

17. marts 2016

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 10.18.24

Jeg har de sidste 2 måneder fået lov til at teste Jou Jou Copenhagen’s skønne Facial Cream og Scrub Mask. Første indtryk af produkterne da jeg modtog dem var at de var super flotte i designet, de passede til min minimalistiske og romantiske stil i hjemmet – Jeps… Så meget går jeg op i mine produkter hvis jeg får lov 😉

JOU JOU COPENHAGEN ANVENDELSE
Skærmbillede 2016-03-17 kl. 10.18.48

Scrub Mask
Jou Jou Copenhagen Scrub Mask skal anvendes 2-3 gange om ugen, for at opnå en dybderensende effekt af huden og fjerne de døde hudceller. Påfør først et godt lag af masken på ren hud med forsigtige (kornene i masken kan godt rive huden “op” hvis dette ikke gøres forsigtigt), cirkulære bevægelser – undgå kontakt med øjnene. Lad masken virke i 10-15 minutter indtil den er tør. Skyl derefter masken af med lunkent vand.

Skærmbillede 2016-03-17 kl. 10.18.57
Facial Cream
Efter anvendelse af evt. Scrub Mask påføres en passende mængde Facial Cream på tør, ren hud hver morgen og aften efter brug af Scrub Mask eller din sædvanlige renserutine.
For ultimativt fugt boost, kan Facial Cream også bruges som en maske. Kom et tykt lag Facial Cream i ansigtet, lad cremen trænge ind i huden i 15-20 minutter. Overskydende produkt fjernes med en vatrondel.
Skærmbillede 2016-03-17 kl. 10.18.37
MIN MENING OM PRODUKTET
Når man som jeg har tendens til uren hud, specielt “den tid på måneden” er Jou Jou Copenhagen Scrub Mask virkelig et must have. Den fjerner eventuelle urenheder og holder nye urenheder væk. Jeg er specielt helt vild med duften af begge produkter, dejlig mild og let, minder mig om forår, sommer, sol og blomster.
Scrub Masken har en kølende effekt på huden, man kan mærke den arbejder i dybden med ens hud og har virkelig en følelse af at huden har været renset igennem.
Efterfølgende ligger Facial Creamen som en forseglende fornemmelse på ansigtet. Den er kølende på samme måde som Scrub Masken, og jeg har virkelig fornemmelsen af at min hud nu er klar til vind og vejr.
Jeg brugte Facial Creamen som et fugtigheds boost efter Scrub Masken, så 2-3 gange om ugen blev min hud fuldkommen gennemfugtet og renset.

Derudover er prisen også til at være med på, da man kan, hvis man køber både Jou Jou Copenhagen Facial Mask og Scrub Mask få det til kun 299,- hvilket er en virkelig god pris for disse lækre produkter.

DU KAN KØBE JOU JOU COPENHAGEN PRODUKTERNE LIGE HER.

2 Kommentarer

 • Svar evelin 17/03/2016 at 11:48

  disse produktene må jeg prøve. tusen takk for tips og den parfymen din er den god? + så mange fine ringer du hadde.

  ønsker deg en fin dag 😀

  • Line enggrob
   Svar Line enggrob 17/03/2016 at 12:00

   Hej Evelin,

   De er fantastisk gode!
   Parfumen er super lækker, den dufter helt fantastisk af “hygge” 🙂
   Alle ringene er fra Spinning Jewelry.
   God dag til dig også

  Skriv kommentar