IMEDEEN HAIR AND NAILS

13. marts 2016

// Sponsoreret //
Skærmbillede 2016-03-13 kl. 15.20.26

Så er vinteren forbi og det skal være slut med korte, regnfulde dage, svækket hår, flossede negle og bleg vinterhud. Nu er foråret og solen endelig kommet, så nu skal vi alle sammen være klar til sommeren med lækkert hår og smukke negle.

Jeg skal de næste par måneder teste IMEDEEN HAIR AND NAILS kapsler. De lover stærkt hår og stærke negle. Fra idag skal jeg tage én enkelt kapsel med et stort glas vand til én gang om dagen indtil pakken er tom, hvilket er svarende til 2 måneders forbrug.

IMEDEEN HAIR AND NAILS indeholder en god kombination af flere næringsstoffer, herunder silica, biotin, zink og forskellige B-vitaminer. Skønhed kommer indefra, påvirket af hvilken kost du har. Min kost er ikke altid hamrende sund, med et travlt job, stress og lange dage er det, desværre, ikke min kost jeg prioriterer højest lige pt. Derfor glæder jeg mig helt vildt til at se hvad IMEDEEN kan gøre for mit hår og mine negle.

Har nogle af jer prøvet disse kapsler? Jeg vil meget gerne hører jeres erfaringer med disse, så skriv endelig i kommentar feltet, så vi kan dele ud af og lærer af hinandens erfaringer.

Om 2 måneder vil i få nogle før og efter billeder og en anmeldelse af IMEDEEN HAIR AND NAILS. Jeg skal nok holde jer opdateret.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar