OGX // NOURISHING COCONUT MILK

9. november 2015

IMG_5764IMG_5769
IMG_9036
// SHAMPOO // CONDITIONER // OLIE //

Hvis i følger med på Instagram kan i måske huske da jeg for 4 uger siden lagde dette billede på min Instagram profil med teksten “Jeg glæder mig til at teste de her skønheder!”. Det er nu gjordt, jeg har verdens tykkeste hår, som suger alt til sig, derfor kan sådanne bøtter bruges på 4 uger. Kender nogle af jer de? Hestehår, haha.

Kan du lide duften af kokos, er denne serie lige noget for dig! Den dufter af en chokoladekage med kokos topping, som stadig er lun. Jeps underlig forklaring, but true!
Da jeg først duftede til serien må jeg ærligt indrømme (Selvom jeg elsker duften af kokos!) at jeg var en smule skeptisk. Den duftede meget af kokos. Men jeg blev glædeligt overrasket, alt den kraftige kokos duft som spredte sig når man duftede til shampooen på flasken forsvandt en smule da man vaskede håret i det.

Jeg har netop lige været i bad og har presset det sidste ud af bøtten. Mit hår dufter så englene synger, er let og luftigt og gennemfugtet, vigtigst af alt! Den vigtigste egenskab for mit vedkommende, for en shampoo er, fugt! Mit hår kan ikke få nok fugt, og slet ikke nu her hvor man sidder mere indenfor i radiator varme og trist luft end udenfor.

Nourishin Coconut Milk Shampoo og Conditioner:
En eksotisk blandig af protein og antioxidantrig kokosmælk, nærende kokosolie og proteiner fra æggehvider fugter, styrker og øger hårets elasticitet. 

Coconut Oil Wightless Hydrating Oil Mist:
Er et quickfix til mat, tørt hår med en let blanding af kokosolie og fugtgivende ekstrakt fra bambus. Et eksotisk miks, der gør håret blødere, blankere og glattere for hver dag.
Anvendes i let fugtigt eller tørt hår. 

Selve serien er til tørt/normalt hår. Jeg har meget tykt og meget tørt hår, så serien her har været helt perfekt for mig. Ligeså vigtigt det er at mit hår får fugt, ligeså vigtigt er det at mit hår er velduftende og jeg går ud af badet med en følelse af velvære, en følelse af at mit hår er rent. Så der holder serien hvad den lover. Det eneste lille minus der er ved serien er at selve flasken, i starten kan være lidt “stram” og produktet svært at få ud, dog kun på shampooen, så om det er alle shampoo’er fra OGX som er sådan eller kun den jeg har prøvet tør jeg ikke udtale mig om. . Men det er en mindre ting, man sagtens kan se bort fra når produktet anvendes og man ser, mærker og dufter den forskel det gør for ens hår.

Det er kæmpe gigantisk stort og hitter helt vildt i USA. Da jeg for noget tid siden var i London, var det revet ned fra alle hylder i Boots. Det var simpelthen ikke til at opstøve, revet væk.. Det er ikke særlig længe siden det er kommet til Danmark, thank god for that!
Har nogle af jer prøvet OGX?

Produkterne er modtaget til testning. 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar