STEP BY STEP – MAKEUP LOOK #2

6. november 2015

IMG_5646

Så er det blevet tid til at i får en step by step guide fra mit Makeup Look #2 🙂
Jeg har prøvet at sammensætte det så præcist som muligt, så det er til at have med at gøre. Men husk, i behøver ikke bruger nøjagtigt de samme paletter og nøjagtige farver. I kan sagtens bruge andre øjenskygger i brunlige, guld/kobber nuancer. Det er mere teknikken i hvor de ligger på øjenlåget. Så hvis du selv har mod på det, så får du en step by step her.

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 20.54.50
// URBAN DECAY NAKED // URBAN DECAY NAKED 2 //Skærmbillede 2015-11-05 kl. 21.14.41
// EYLURE VIPPER // L’ORÉAL EYE LINER //

Skærmbillede 2015-11-05 kl. 22.30.44

STEP 0: 
Start med at ligge grundmakeuppen, du kan evt. følge den guide jeg har lavet her.

STEP 1: 
Jeg kommer farven (Naked) over hele øjenlåget, helt op til brynet.

STEP 2: 
Denne farve (Foxy) kommer jeg helt oppe under brynet i en heeeelt tynd stribe. Til at kante brynet op, give skarphed og løfte brynet.

STEP 3: 
Farven (Tease) kommer jeg op til buen i øjet (Der hvor øjenæblet slutter).

STEP 4:
Farven (Chopper) kommer jeg på, som step 3.

STEP 5: 
Farven (Bootycall) kommer jeg i øjenkrogen, ikke siden af næsen, kun øjenkrogen.

STEP 6: 
Farven (Sidecar) kommer jeg på fra midten af øjenlåget og helt ud til kanten af venstre side af øjet.

STEP 7: 
Farven (Blackout) kommer jeg i at “V” form som ligger ned, yderst i venstre side af øjet og ind til midten af øjet. Så mellemrummet imellem den øverste og nederste kant er fri.

STEP 8: 
Kom et stykke tape fra yderste øjenkrog og op til slutningen af øjenbrynet (se billede) og tegn med eye lineren, en så fin og tynd streg som muligt. Afslut med at lave en streg fra afslutningen af lineren til midten af øjet. Fyld derefter “hullet” ud.

STEP 9: 
Kom et lag mascara på både de øverste og nederste vipper. Lad det tørre inden du hopper videre til step nummer 10.

STEP 10: 
Disse vipper er rigtig gode hvis du er nybegynder da de allerede har lim på sig, så skal du ikke funkle med det + de er nemme at sætte på, da de er mere robuste. Du kan vælge at bruge dine fingre eller en pincet. Sæt øjenvipperne så tæt på dine egen vippekant som muligt, dog undgå at ramme dine egne vipper.

Jeg håber i kunne bruge min step by step guide til noget, og at jeg fik forklaret ordene så det var til at forstå. Ellers må i endelig skrive en kommentar med jeres spørgsmål og så lover jeg at svarer inden for ganske kort tid. Hvis i kunne lide min makeup guide, må i også meget gerne meddele det i kommentarfeltet, tusind tak! 🙂

Eylure vipper er modtaget til testning af produkt. 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar