B-E-A-U-T-Y B-L-O-G

28. oktober 2015

IMG_4310 copy

Jeg må ærligt indrømme at da jeg startede bloggen, havde jeg en kæmpe drøm om at det skulle være en modeblog, fyldt med fuldstændig fantastisk inspiration, til alle jer skønne læsere, da det var det jeg blev inspireret af at læse om. Dog måtte jeg hurtigt at erkende at hele den verden slet ikke appelerede til hvem jeg var som person og hvad jeg ønskede at dele ud af. Mit klædeskab er proppet til randen med tøj, flere poser er klar til at skulle sælges eller til røde kors og mine sko har snart overtaget lejligheden, og bestemmer næsten mere herhjemme end jeg selv gør. Men, men, men.. Min passion for tøj og mode generelt er ikke i mine øjne stor nok til at ville kunne bære bloggen som en “fashion” blog.

Da jeg startede min blog havde jeg et helt klart billede af hvordan den skulle udforme sig, hvad den skulle indeholde og at kvaliteten skulle være til ug, hver eneste gang. Kvaliteten af bloggen er som jeg havde et billede af at den skulle være, dog falder fashion delen en smule ved siden af. Der er slet ikke nok fashion inspirerede indlæg og inputs til at kunne kalde den en fashion blog. Man vokser med bloggen og finder stille og roligt sin vej til hvordan den skal udforme sig, alt efter hvordan man selv, og ens liv udformer sig. Derfor må jeg erkende at fashion bliver “slettet” fra bloggens navn og i stedet kommer BEAUTY til at dominere og regere her på bloggen.

Fremover vil tutorials, test af diverse produkter og forskellige metoder indenfor denne kategori (Beauty), drive bloggen fremadrettet. Dog vil jeg ikke slette “livsstils kategorien”, for jeg ønsker jeg stadig en gang imellem at give jer et billede af hvem jeg er, hvad jeg laver i min hverdag og hvad der ellers falder mig ind. Beauty vil bare være det overordnede tema på bloggen. På den måde vil der også være en rød tråd igennem min blog, så når man klikker sig ind på lineenggrob.dk ved man at det er en beauty relateret blog hvor man kan finde inspiration inde for lige netop denne kategori.

Jeg håber i vil tage imod det og knus-elske det 😉

2 Kommentarer

 • Svar Katrine Bjarnhof 29/10/2015 at 12:06

  Dejligt at høre, du har fundet din niche! Jeg har været gennem det samme – man vil lave en blog om noget bestemt, som man oprigtigt er passioneret for, men det slår bare ikke helt til… Og så laver man alt muligt andet også!

  Personligt er jeg vild med de blogs, der har et “hovedtema”, men også giver sig plads til at stikke til alt muligt andet – f.eks. en beautyblog, der også smider lidt fashion ind i mellem.
  Jeg er i hvert fald fast læser nu! Glæder mig til at se, hvad du smider på bordet.

  Katrine Bjarnhof

  • Line enggrob
   Svar Line enggrob 02/11/2015 at 08:56

   Dejligt du tager dig tid til at give din mening til kende, kunne ikke være mere enig med dig 🙂

  Skriv kommentar