NAIL REPAIR GREEN – MICRO CELL 2000

17. oktober 2015

PicMonkey nCollageSkærmbillede 2015-10-17 kl. 13.06.35

 

Jeg har i 10 dage nu afprøvet NAIL REPAIR GREEN – MICRO CELL 2000 og har haft helt fantastiske resultater. Jeg må ærligt indrømme at jeg gik ind i “projektet” med en vis skepsis, og tanker om at mine negle ville forblive bløde og flossede. Men det skulle vise sig at jeg tog fejl.

1 DAG:
Jeg startede med at affedte mine negle med MICRO CELL 2000 DIP-IN REMVOER.
Efter det kom jeg første lag af Nail Repair lakken på. Mine negle blev utrolig hårde, meget hurtigt og lakken var ca. omkring 2-3 minutter om at tørre. Dog vil jeg sige at efter en time eller to, blev neglene delvist bløde igen.

De resterende dage: 
På anden dagen lagde jeg endnu et lag lak ovenpå, det lag jeg lagde dagen før. Da andet lag kom på og tørrede på samme tid som dagen før og begyndte at hærde og blive hårde, forsvandt “hårdheden” i neglene heldigvis ikke. Lakken har lige skulle fyldes op og finde sin vej ned i negle/neglebånd og arbejde sig ind.

På tredjedagen fjernede jeg hele molevitten med MICRO CELL 2000 DIP-IN REMVOER, hvilket var fuldstændig overraskende nemt – Dyp neglene, drej rundt, done. Alt er væk!
Efter jeg havde fjernet neglelakken, lagde jeg et nyt lag og startede forfra med behandlingen.

Mine negle er hårde, stærke og tykke ikke mindst. Den skepsis som jeg startede ud med at have, måtte jeg pakke sammen igen. Jeg er meget overrasket og ikke mindst afhængig!

ANVISNING:
1 DAG: Lig 1 lag lak.
2 DAG: Lig 1 lag lak ovenpå det ‘gamle’ lag.
3 DAG: Fjern lakken med Micro Cell 2000 Dip-In Remover neglelakfjerneren.
– START FORFRA –

Forsæt sådan i 3-4 uger. Efterfølgende bruges Nail Repair Green Micro Cell 2000 én gang om ugen enten alene eller som en Base-coat.


Produkterne kan købes hos forskellige saloner i Danmark eller ved at kontakte dette nummer: +45 23 30 59 41 eller HER.

Produktet er sponsoreret til test. 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar