Hvor meget bruger du din TLF i %??

11. oktober 2015

Igår holdte min svigermor fødselsdag for børn og deres kærester. Der var god mad og hygge, efter vi havde spist og nogle bogstavelig talt havde drukket resterne af dessertskålen, blev jeg spurgt af Olis bror, hvor meget jeg bruger min tlf. Mit svar kom prompte “Ikke så meget, tror jeg”, der skulle det vise sig at jeg tog gevaldigt fejl!
Iphone 6 og 6s har nemlig lavet en ny feature på de små vidundere hvor du kan se nøjagtig hvor mange minutter og timer du har brugt på de forskellige apps på din tlf, fordelt over “Sidste 24 timer” og “Sidste 7 dage”.

Måden du ser det på (Hvis du ikke allerede har fundet ud af denne feature) er således:
Indstillinger – Batteri – Nederst vil du så kunne se dine apps ikoner med % efter et tal.

PicMonkey ffCollage
Måske man lige tænker over hvor meget man egentlig er på sin tlf når man ser disse tal?
Jeg gør i hvert fald. Tør i se jeres? Og evt. dele den app som stjæler den højeste procent i kommentar feltet? 😉

// FØLG MEGET GERNE MIN YOUTUBE KANAL //

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar