Kinder Bueno/ILLUM Kulturnat 09.10.15

6. oktober 2015

Hej sødeste jer,
Jeg tænkte at jeg lige ville tippe jer om et hammer lækkert tilbud Kinder Bueno i samarbejde med ILLUM har arrangeret, for alle jer. Som i jo nok ved er der på kulturnatten i København en masse forskellige events, specielle åbningstider og en masse butikker holder en masse forskelligt for deres kunder. Derfor er ILLUM ingen undtagelse.

FREDAG D. 09.10.15 INVITERER KINDER BUENO OG ILLUM DIG PÅ GRATIS FORKÆLELSE FRA KL. 14-20.

Hele dagen fra 14-20 sætter Kinder Bueno og ILLUM fokus på hvor vigtigt det er at forkæle sig selv. Derfor kan du gratis få lagt en lækker makeup så du er klar til en aften rundt i København. oven i købet kan du imens du får lagt makeup nyde et stykke chokolade fra Kinder Bueno, lukke øjnene og nyde forkælelsen. Som om det ikke var nok får de første 400 gæster en Goodiebag nøjagtig som på billedet nedenunder – Whats not to like?

KONKURRENCE
På denne fantastiske aften har du også muligheden for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til ILLUM, samt lækre Kinder Bueno. Det eneste du skal gøre for at deltage er således ↓ Hele 3 vindere findes i uge 43.

Upload et Kinder Bueno -billede fra arrangementet på Instagram med følgende tags:
#KinderBuenoTreat @MissBuenodk @Illumcph

PicMonkney CollagePicMonkey Collage
Sidste billede er fra min Snapchat story, som jeg endelig har åbnet for alle, efter en del efterspørgsel – LINEOERSTED – Hvis du har lyst til at følge med 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar