Top 6 Tudefilm..

29. september 2015

Da jeg i sidste uge delte dette opslag med jer, kom jeg til at tænke på hvilke film som ellers havde fået mig til at græde. Jeg elsker en god film, men jeg knus-elsker en film som kan få følelser frem i mig, hvad enten det er de triste, glade, forargede eller vrede følelser. Men specielt knus-elsker jeg film som kan få mig til at fælde en tårer, i visse tilfælde stor tude! Derfor har jeg lavet en liste med ANTAL film som får en masse følelser frem i mig der udvikler sig til tårer, eller vandfald om man vil.. Jeg giver dem hjerter på en “hjerte-skala 1-5” alt efter hvor sørgelig jeg syntes de var. Enjoy 😉

Skærmbillede 2015-09-22 kl. 19.32.12
MOULIN ROUGE
5 ud af 5 hjerter får denne, holy moly – jeg græd som pisket! Den er fuldstændig fantastisk, både skuespillere, sange og alt er fabelagtigt. Bare jeg hører soundtracks fra filmen får jeg gåsehud og jeg kan mærke tårerne presse sig på. De har virkelig sat noget i mig.
Skærmbillede 2015-09-22 kl. 19.36.44
UP
3 ud af 3 hjerter får denne fantastiske animationsfilm. Man kan ikke andet end blive ekstrem følsom når man ser den film. Både venskabet imellem Kevin og Carl og forholdet imellem Carl og Ellie er breath taking. Historien bag rejsen med ballonerne og alt hvad han gør for at komme frem med de balloner grundet én helt speciel ting får mit hjerte til at smelte hver evigt eneste gang. Super sød, meget følsom og livsbekræftende film.
Skærmbillede 2015-09-22 kl. 19.46.19
DE URØRLIGE
Verdens mest livsbekræftende film. Slutscenen efterlader mig altid siddende med en stor klump i halsen og tårer som triller ned af kinderne på mig. Men selvom den rører noget i mig, efterlader den mig samtidig med en livsbekræftende og rar følelse indeni. Har jeg en dårlig dag, hjælper det at sætte den her på. Det bånd som er imellem de to mennesker i filmen er helt fantastisk, et venskab som dette er guld værd.
Skærmbillede 2015-09-22 kl. 19.52.39
THE GREEN MILE 
Flere scener i denne film får mig tårerne til at trille. Der er ikke nogen anden film jeg endnu har set hvor jeg har haft mere lyst til at hive en person ud igennem skærmen og bare kramme. Sådan får jeg det med flere i denne film. Den er så forfærdelig og samtidig fyldt med kærlighed, en smuk kombination som jeg kan se igen og igen.

Skærmbillede 2015-09-22 kl. 19.57.46
TITANIC
Okay, den her taler vidst for sig selv. Første gang jeg så denne film, var jeg fuldstændig opslugt hele filmen igennem, da rulleteksterne så kom var jeg utrøstelig! Jeg boede hjemme hos min mamma på det tidspunkt og i to timer holdte hun om mig og nussede mit hår. 14 år gammel, følsom og meget modtagelig overfor sådanne film. Jeg har set filmen efterfølgende i biografen da den kørte der, og præcis det samme skete, dog var mamma byttet ud med Oli denne gang. Den film får mig hver evig eneste gang!
Skærmbillede 2015-09-22 kl. 20.09.29
FORREST GUMP
Når jeg ser den her film bliver jeg mindet om at det er helt okay at være anderledes og også mindet om hvor følsomt og skrøbeligt livet kan være. Det er en fantastisk film som sætter gang i en masse følelser. Man kan ikke andet end elske Tom Hanks når han så fint spiller en rolle uden lige i denne film. “Livet er som en æske chokolade – man ved aldrig hvad man får”.

Så er der vidst ikke andet at sige end god filmaften 😉

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar