Mascara Anbefaling

28. september 2015

IMs_1577
// Rimmel Londons Lash Accelerator Extreme Black //

Så er det blevet tid til en anbefaling, denne gang af mascara 🙂
Vi ønsker os næsten alle sammen lange, fyldige vipper som ikke klumper sammen, og ønsket om dette har gjordt at jeg har afprøvet tusindvis af forskellige mascara i håbet om at den, denne gang var der! Nu skulle det så endelig være at jeg fandt mit mascara kald, haha. Rimmel Londons Lash Accelerator Extreme Black is the one! Jeg sværger til den her mascara! Hvis i lige ser bort fra alt den mascara som ikke ramte mine vipper, hvilket jeg ikke lige nåede at fjerne inden jeg måtte knipse et billede så i kunne blive tippet, så er de voldsomt flotte! Det skal lige siges at jeg ikke kan garanterer hvordan den virker på jer, det er meget individuelt med mascara, men prøv jer frem. Den her kan helt sikkert anbefales. Skærmbillede 2015-09-22 kl. 14.32.30

2 Kommentarer

  • Svar Michele Olsen 29/09/2015 at 15:17

    Tak for den, Line. Den skal da helt klart prøves :blush: :67:

  • Skriv kommentar