Magasin Event Shopping – Rødovre Centrum

23. september 2015

PicMonskey Collage
PicMonkey Collage
Jeg håber i har haft nogle fantastiske gode dage i løbet af denne uge. Jeg var igår til Magasins åbnings event i Rødovre Centeret som jeg skrev om HER og har idag lavet en “Pak med mig – London” til min youtube kanal. Der var fantastiske dansere, musikere, konkurrencer og fristelser! Urban Decay har åbnet en stand i Magasin i Rødovre Centeret, og da jeg ved et “uheld” fik stukket næsen forbi, da jeg jo godt ved jeg skal vente med at shoppe til jeg kommer til London (thank god det er i overmorgen vi rejser!), fik jeg øje på deres overdrevet lækre paletter. Jeg snuppede hurtigt deres “Naked Palette nr 2” og som om det ikke var nok lå deres “Naked Flushed” også og blinkede til mig, jeps den hapsede jeg også med hjem, men helt ærligt? En bronzer, highlighter og blush i et og samme produkt?! Jeg kunne ikke modstå fristelsen..

PicMkkonkey Collage
// NAKED 2 // NAKED FLUSH //

Hvad siger i til farverne? Er de ikke smukke? 🙂
Og var i forresten selv forbi? Måske hapsede i en af deres gratis kaktusser med? Eller shoppede i beauty afdelingen nu de havde 20% på alt i den afdeling?

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar