Lifesavers for cold weather!

15. september 2015

 IMG_4593
Jeg elsker alt hvad der har med efterår at gøre! Jeg elsker stearinlys, jeg elsker hvordan min makeup og stil ændre sig, jeg elsker at se bladene skifte fra grøn til orange og brune nuancer! Dog er der en lille hage ved efteråret som jeg bestemt ikke elsker… TØR HUD!
Min hud er i forvejen ekstrem tør, men når temperaturene skifter udenfor bliver min hud endnu mere tør end den var før. Det er hamrende grimt at have en flaget næse og kinder og så ligger ens makeup ikke særlig kønt ovenpå en base lignende sandpapir.
Min redning indtil nu har været dette skønne produkt, Maya Water – Facial Mist Organic White Tea.

Jeg har altid den lille flaske med i min håndtaske, den er ganske enkelt fantastisk når min hud i løbet af dagen føles tør og stram. Den stor flaske har jeg stående på badeværelset og den bliver flittigt brugt imellem afrensning af makeup og min dagcreme. Efter jeg har afrenset min makeup bruger jeg min face mist, til at give huden et fugtboost inden min dagcreme kommer på, det gør at min dagcreme bedre binder til huden.

Efter jeg har renset min hud og har lagt min makeup bruger jeg den igen. Jeg sprayer et tyndt lag udover hele mit ansigt som en finish. Det giver mit ansigt maksimal fugt + det får min makeup til at blende bedre ind i huden og se mere naturlig ud og ikke så pudret ud.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar