New in – September

14. september 2015

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 11.45.49
// 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 //

Jeg tænkte at jeg lige ville lave en lille collage af noget af alt det jeg har købt i september.
I kan se mere på min youtube kanal HER hvor jeg har lavet en september shopping haul.
Jeg er fuldstændig forelsket i tingene! Specielt, bumbag’en (3) fra Daniel Silfen er fuldstændig amazing, kvaliteten er fuldstændig i top og det samme syntes jeg også prisen er. Idag skal jeg til et enkelt møde, rydde hele hytten op (hovedrengøring) og så senere kører Oli og jeg i diverse planteskole i København for at fange lidt lækre efterårsplanter til hjemmet, ikke at forglemme at DETTE lækre bord skal med hjem også! Jeg glæder mig til at vise jer en masse billeder. Måske en rundvisning af vores lejlighed kunne være en idé?

FØLG MEGET GERNE MED PÅ FACEBOOKBLOGLOVINYOUTUBE OG INSTAGRAM

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar