Min første scanning…

10. september 2015

   IMG_3337

Jeps, jeg er tarvelig og snyder med min overskrift, i know.. SORRY! Men den skreg altså efter det da jeg fik scannings billedet fra en sød Beauté Pacifique medarbejder i Matas.

Jeg var forleden dag forbi Matas i Hellerup og få scannet min hud. Egentlig blev jeg ikke særlig overrasket da hun fortalte mig at min hud var meget tør. Hun startede med at scanne min hud i venstre side af hovedet og satte så billedet op på skærmen. Billedet herunder viser at min hud (længst mod højre) er “hullet” og skal “fyldes op”, hvilket de nye produkter kommer til. Det er almindelige alderstegn. Jeps, hun sagde alderstegn, de starter tidligt uden det er synligt i den ydre hud. Den hvide streg som ses længst til venstre, skal helst være tyk for at være sund, derfor var der intet med min.

IMG_2011
Jeg afsluttede scanningen med at hapse 3 produkter med hjem.

Det første produkt jeg valgte var “Créme soyeuse hydrante toutes peaux“, den skal hjælpe min hud med at få massere af fugt. Det er en intens fugtpleje til alle hudtyper som samtidig beskytter huden mod skadelige UV-stråler.

Det andet produkt jeg valgte var “Submersive Serum Paradoxe” som jeg allerede har fundet ud af at jeg ikke kan undværre! Jeg bruger den inden jeg ligger min makeup, da den udjævner hudens overflade helt perfekt. Jeg har også blandet et par dråber i min foundation hvilket bestemt også fungerede.

Det sidste produkt jeg rendte afsted med var deres “Super3 Booster“. Det er et af deres mest solgte produkt, not surprised at all! Den er spækket med 3 forskellige vitamin A typer, hvilket betyder at den er perfekt til at reducerer begyndende rynker, reparerer solskader og fixe uren hud.

Jeg er allerede blevet virkelig glad for produkterne og har fået dem fint ind i min aften og makeup rutine. Resultatet glæder jeg mig til at se om en 2-3 måneders tid når jeg skal have scannet min hud igen for at se forskellen når jeg har brugt cremerne. Jeg har taget et billede fra førstedagen og skal nok vende tilbage med et opslag efter næste scanning og vise resultatet.

Alle produkterne ovenover og mange flere kan du finde på min webshop HER.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar