Nederlag…

7. september 2015

FullSizeRender

Det skal lige siges inden jeg skriver videre at det her er et meget følsomt emne for mig. Om det er fordi jeg føler mig hamrende svag og pinlig er måske ikke langt fra det rigtige.
Jeg har været så heldig at overtage min svigermors gamle cykel efter hun har fået en ny. Det betød så at Oli og jeg skulle cykle en tur med vufferne igår, rundt i Hvidovre. Oliver foreslog at vi cyklede ind til Torvehallerne og spiste aftensmad, jeg var dog klar over at jeg ikke ville nå længere end ud af indkørslen før jeg skvattede om. Vi var også lykkelige for at vi startede ud i Hvidovre da vi kom afsted….

Jeg har aldrig været typen som har dyrket motion, hverken i folkeskolen eller efter. Til idrætstimerne i folkeskolen var mit knæ sjovt nok altid overbelastet eller jeg havde ondt i ryggen. Jeg begyndte til ridning som 10 årig. Mine forældre havde købt rideudstyr i dyre domme og jeg var klar! Dog fik jeg efter 14 dage sidestik og sprang i arrigskab af hesten og kom aldrig tilbage, haha.

Jeg fik for snart 2 år siden konstateret astma, og har ligesiden rendt rundt med en blå akut  astmainhalator på mig og morgen og aften taget den røde forebyggende. Det er i sig selv fint nok for mig, udover at min kondition er lig en 80 årigs. Jeg har faktisk ikke nogen kondition tror jeg. Da jeg forleden dag var vidne til at min 73 årige farfar cyklede 65 km. for kræftens bekæmpelse og hverken klagede over åndenød, ømme muskler eller andet og sluttede af med kommentaren “Jeg vidste jeg skulle ha’ taget de 105 km i stedet for 65 km”, vidste jeg at nu skulle jeg igang!

Så op på cyklen med Oli og jeg igår og så afsted! Vi nåede måske en kilomet, før jeg måtte stoppe ved en kiosk og købe en vand. Mine lår krampede og jeg kunne smage blod i halsen. Efter lidt vand gik det okay igen, og vi fik da cyklet en 5-6 kilometer i alt. Det er en start! Det skal nok komme, det er jeg sikker på!

Så idag er min mission at få endnu mere sund kost ind i vores liv og finde nogle ruter vi kan cykle sammen (Det er altså lidt sjovere at cykle to) og så ellers hoppe op på cyklen når der skal handles eller andet. Dovenskabet har levet længe, men nu er det slut!

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar