H&M lækkerier til billige penge – Fredags Tip

4. september 2015

IMG_7339
Halskæde: H&M // Øjenskygge palette: H&M

Da jeg forleden dag var i Fields i 6 stive timer (Se indlæg her), fandt jeg lidt forskelligt i H&M, bla. et ur, en makeup palette og en halskæde med bogstav tags til. Jeg syntes den var så fin, og det var prisen helt sikkert også! Øjenskygge paletten er et miks, den øverste del er øjenskygge og den nederste del er til brynene. Jeg vil sige at øjenskyggen er ikke noget at råbe hurra for, de farver slet ikke og forsvinder næsten med det samme. Dog er bryn paletten rigtig god. Et lille lækkert fredags-tip herfra 🙂 Desværre er tingene ikke kommet online endnu, men paletten gav jeg 39,95 DKK for og halskæden gav jeg 79,95 DKK for.

Idag skal jeg på date med min skønne Oli. Jeg fik en sms tidligere idag om at jeg skulle være klar til klokken 18:00 hvor vi skulle ud og spise og i biffen. Jubii, det bliver så dejligt med lidt kæreste hygge.
Hvad skal i bruge jeres fredag på?

FØLG MEGET GERNE MED PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

1 Kommentar

  • Svar Sus L. Hansen 04/09/2015 at 13:20

    Sikke nogle godt tips! Jeg skak helt sikkert i H&M og kigge på begge ting!

  • Skriv kommentar