Gråt, brunt, sort, lyst eller rødt hår???

3. september 2015

Jeg har snart haft rigtig mange forskellige hårfarver, nogle kønnere end andre, haha. Men efter snart et halvt år hvor intet er blevet gjordt ved mit hår var det blevet tid igen. Da jeg startede som frisør elev var mit hår lyst, men det blev hurtigt ændret. Jeg tror ikke jeg har mødt en frisør endnu som har kunne beholde sit eget hår/hårfarve i længere end 1 år efter de er startet som elev. Vi er tit og ofte vores egne forsøgskaniner i salonen, hvilket også nogle gange fører til utrolig kejtet hår – Thats life.

Det hår jeg har været aller gladest for var det røde. Det gav mig lidt kant, gjorde mig lidt kæk og jeg følte mig “hjemme” med det hår. Dog skulle jeg konstant have farvet min udgroning da mit hår vokser som ukrudt, hvilket var grunden til at det blev lyst igen. Det skal lige siges at på alle billeder er håret mit helt eget, uden extensions.

PicMonkey Colmlage

Herunder kan i se før og efter billeder fra mit hår igår 🙂

IMG_3457dddd IMGgg_3504

Jeg er faktisk blevet ret vild med resultatet 🙂 Hvad syntes du?

FØLG MEGET GERNE MED PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar