6 timers shopping i Fields…

2. september 2015

FullSizeRender-4
Hello darlings,
Igår havde jeg aftalt med en veninde at lufte Fiat’en og tage turen ud til Fields. Aftalen var at vi ville være der når de åbnede, så vi stille og roligt kunne rende rundt og shoppe i en times tid eller 2. Sådan skulle det så ikke gå… Jeg betalte min parkeringsbillet, da vi skulle hjemad klokken lidt i 4! Altså har vi brugt 6 timer i Fields! Ikke at der er noget galt med at shoppe i 6 timer, det ville jeg kunne gøre til hver en tid. Men, når jeg får kigget på hvad jeg har indsamlet på de 6 timer, tænker jeg at tiden ikke har været brugt fornuftigt eller også har jeg intet kunne finde?

Jeg kom hjem med et hamrende fedt ur! Jeg har virkelig længe manglet et ur, og har mest nok tænkt at en eller anden dag dukker der vel et op jeg kan lide? Det gjorde der idag, i H&M til 179 kr, det tog mig ikke lang tid at hive det ned af hylden, haha. Hvis i har fulgt med på Instagram postede jeg et billede af det igår. Udover uret fik jeg også hapset en øjenskygge palette og en halskæde med hjem fra H&M. Inden vi tog turen hjem mod Hvidovre, var vi lige inde i NORMAL. Egentligt kunne jeg ha’ gået agurk derinde (Hvorfor jeg ikke gjorde det, er mig en gåde lige nu?), men jeg nøjedes med at købe en plastic palette til at male med neglelak så jeg kan sætte min finger under og vælge farve udfra den. Thats it, det var hvad jeg kom hjem med, småt men godt!

Jeg har virkelig shoppet meget i August, så jeg tænker faktisk at lave en August shopping video til min youtube kanal, hvor jeg viser jer alle tingene og hvor de kan købes. hvad tænker i om det? Skriv gerne i kommentaren om det er noget i ønsker, så ville jeg blive så glaaaad 🙂

Idag skal jeg have farvet hår og klippes. Jeg glæder mig uendelig meget, det er ved at være et stykke tid siden sidst, desværre. Jeg tænker at resultatet det må i vente med at se til senere idag. Jeg skal nok smide en lille teaser på Instagram når jeg er done, og så får i et blogindlæg med det færdige resultat imorgen. Rigtig god dag og kys herfra!

FØLG MEGET GERNE MED PÅ FACEBOOK OG BLOGLOVIN

2 Kommentarer

  • Svar Julie Guldbrandt 03/09/2015 at 14:38

    Der er virkelig heller ikke noget bedre end en shoppetur med en god veninde en gang i mellem! Og herre fedt ur du har købt btw 🙂
    http://julieguldbrandt.dk/

  • Skriv kommentar