HJÆLP! NY SERIE?????

25. august 2015

IMG_3003
Hello Sweeties,
Jeg fik lige kigget på DMI og vejret den næste uges tid ser riiiimelig dark ud, så derfor tænkte jeg straks – Netflix, dyner, Raw cakes og Line tid!

Vi har lige købt nyt fjernsyn herhjemme. Jeg fik luret lidt rundt og fandt frem til at Netflix kunne hentes ned som en app til fjernsynet, det er nu hentet ned og har nu også fået en måned gratis. Nu kommer min bøn til jer – Jeg har virkelig brug for anbefalinger af en god serie som kan findes på Netflix. Ligenu ruller Dr. Lightmann og resten af hans team i serien “Lie to me” over skærmen. Jeg elsker Dr. Lightmann og hans person, men bliver forvirret af at der ikke som sådan er en sammenhæng i resten af serien..

Så.. En serie, film, dokumentar eller what ever du finder interessant og kan anbefale på Netflix vil jeg tage imod med kys hånd!

2 Kommentarer

 • Svar Line 25/08/2015 at 16:30

  Hej Line! Så skulle du helt bestemt se Suits, White Collar eller Drop Dead Diva – det kan i hvert fald anbefales! 🙂

  • Line enggrob
   Svar Line enggrob 25/08/2015 at 20:33

   Dem vil jeg lurer på, tusind tak Line! 🙂

  Skriv kommentar