EMA ÉT MALINA KÆMPE UDSALG!!

19. august 2015

Idag skal i opdateres med en fantastisk ting på min hjemmeside! Inde hos Zircles har de sammen med EMA Ét MALINA valgt, at jeg igennem min hjemmeside kan give jer skønne læsere muligheden for at sparer 40% på hele deres kollektion! Det er et fuldstændig fantastisk tilbud, og med at slå til – tilbuddet gælder fra onsdag d. 19 August klokken 12:00 og 48 timer frem, så længe lager haves! Du skal nok være hurtig på aftrækkeren da tilbud som disse ikke hænger på træerne. Da jeg for ikke særlig længe siden var inde og se deres kollektion som er fuldstændig breath taking(!), hapsede jeg hele 3 items med hjem, b.la. jakke og kjole som jeg poserer , på billeddet nedenunder. Jeg har fundet mine yndlings, down under, fra deres kollektion som er nogle få udvalgte af alle de produkter fra EMA ÉT MALINA du så længe lager haves, sparer hele 40% på!!

image multi_vestEeM_Opt14_0225_V2 bomber

FIND EMA ÉT MALINA TIL 40% HER

Så er der ikke så meget andet at sige end, rigtig god shopping! 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar