Angst? Få gratis hjælp her.

18. august 2015

kkk
Hej skønne jer,

Lige en tirsdags anbefaling herfra.
Hvis i har læst med før ved i at jeg er i behandling for angst. Ellers kan i læse historien HER. Da jeg lige pludselig stod i den situation at jeg havde angst og havde brug for behandling og nogen at snakke med, men godt var klar over at dette var rimelig dyrt og ikke helt let når man fik elevløn, hørte jeg heldigvis om Headspace!
Headspace er en gratis organisation som har frivillige medarbejdere til at hjælpe lige netop dig som har det svært. Du kan komme helt uden varsel og få en at snakke med. Der er ingen der siger du skal have angst for at komme – Måske er livet bare uretfærdigt lige for tiden og du mangler en at snakke med som ikke kender dig, eller måske en helt anden grund? Alt imellem himmel og jord kan du komme og snakke med dem om.

Uanset grunden er man altid velkommen til at smutte forbi Headspace til en snak 🙂
De er fantastisk søde og tager super godt imod en. Efter første samtale finder i en evt ny tid så du kan komme og snakke igen, hvis du ønsker dette. Indlægget her er ikke sponsoreret på nogen som helst måde, men helt og alene en anbefaling til dig, hvis du ønsker det. Jeg var super glad for dem da det hele pressede på.

HEADSPACE HJEMMESIDE

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar