Sociale medier – Where to follow?

16. august 2015

line

Jeg blev forleden dag inspireret af skønne Alberte som har blogg
en Whittaheart.dk, da jeg så hendes indlæg omkring hvorhenne man kunne følge hende på de sociale medier. Jeg syntes det er helt fint at blive inspireret af sine blogger kollegaer, men jeg syntes bestemt også at hvis dette er tilfældet, skal de hyldes for hvad de har lavet. Så defor får du nu alle de steder du kan følge mig på de sociale medier. Let’s go!

I N S T A G R A M
På Instagram er jeg dagligt aktiv, der bliver opdateret billeder, kommenteret på skønne billeder og stalket rundt. Jeg bliver mere end lykkelig når jeg modtager kommentarer og likes fra jer, det at vide at der er personer i den anden ende som finder det man laver interessant er en fantastisk følelse.
FIND MIN INSTAGRAM HER

B L O G L O V I N 
Bloglovin er som en facebook side, men kun med blogs. Du kan fremhæve de blogs du bedst kan lide, så de nyeste indlæg dukker op på din forsideliste. Du skal oprette en bruger inde hos Bloglovin for at blive opdateret hurtigst muligt med nyheder, dette kan gøres med din mail eller facebook profil (intet vil blive postet på din væg).
FIND MIN BLOGLOVIN HER

F A C E B O O K
På facebook vil du blive opdateret med lidt af hvert. Billeder, indlæg fra bloggen, youtube videoer fra min kanal og lækkerier fra min hjemmeside. Vil du være sikker på at få det nyeste med vil jeg anbefale du følger med derinde 😉
FIND MIN FACEBOOK SIDE HER

Y O U T U B E 
Jeps, jeg har oprettet en youtube kanal. Jeg er helt ny i det, men syntes faktisk allerede mine film skills er helt OK, hvis jeg selv skal sige det. Herinde kan du finde videoer som primært omhandler makeup og beauty, blandet med lidt chit chat og hygge.
FIND MIN YOUTUBE KANAL HER

W E B S H O P
Inde på min webshop kan du finde alt indenfor beauty, fashion, blog, outdoor, træning osv. Der er alt hvad du ønsker at shoppe, samlet på et sted. Jeg er super stolt over min webshop og syntes helt sikkert du skal tjekke det ud.
FIND MIN HJEMMESIDE HER 

Skriv meget gerne en kommentar med jeres sociale medier. Det kunne være hyggeligt at se hvem der læser med 🙂 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar