Stilhed før stormen…

4. august 2015

FullSizeRender
Hello guys,

Idag skal jeg handle ind til jeg skal holde fødselsdag på lørdag. Olis familie kommer og hygger og ser vores nye lejlighed. Jeg har tænkt mig at serverer smushi, smørrebrød i små bidder, så der skal handles stort ind. Ud over det skal jeg til flere events i løbet af ugen, så der har jeg slet ikke tid overhovedet. Det bliver en ret stresset uge faktisk…. Men det bliver en skøn uge hvor jeg får set en masse veninder og får hygget med familien. Så ingen brok herfra haha. Jeg havde også i tankerne at lave nogle videoer til youtube, syntes det er super hyggeligt at lave, så det kan i måske også få et indblik i, i denne uge.

Hvad skal jeres uge gå med? Lad mig endelig hører, syntes det er spændende også at få et indblik i hvad mine læsere skal 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar