Vores nye hjem

3. august 2015

Jeg lovede jer forleden dag at når vi var faldet på plads i lejligheden ville jeg tage nogle billeder til jer, så i kunne se mit hjem. Det har jeg fået gjordt, de steder hvor der var ryddet op.. Haha, yes, sorterings arbejde all over! Så her får i de rene hjørner at se 😉
PicMonknnney CollagePicMonkey Collage PicMonkey Collakkge PicMonkeynn Collage
Vi bor i en lille 2 værelses lejlighed, så det er begrænset hvor meget der er at tage billeder af. Men jeg håber det gav jer et lille indblik i hvordan jeg har valgt at indrette vores hjem 🙂 Oli har også bestemt, han har faktisk en ret (efter min mening) feminin stil, hvad angår indretning. Not bad, at all!

1 Kommentar

  • Svar Nikki Lund 03/08/2015 at 21:09

    Hvor ser det bare godt ud! 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

  • Skriv kommentar