VIDEO – BABYLISS CURL SECRET IONIC

28. juli 2015

https://www.youtube.com/watch?v=f2rxV7utAdg

Yaaay, så er mit nye Babyliss Curl Secret Ionic blevet taget i brug og jeg er helt vild med det! Det er min første video og hvis jeg selv skal sige det (Må man det??), er den faktisk pretty amazing af en første video at være. Jeg har tyv stjålet Oli’s lillesøster til at sidde model for mig, da jeg syntes det var den nemmeste måde at vise jer krøllejernets funktion.

Det er simpelthen den nemmeste måde at få lavet krøller på, den gør alt arbejdet for en, du skal bare finde en tot, lukke krøllejernet, vente et par sekunder og slippe – Voila, en smuk fejlfri krølle er lavet! Jeg håber i kan finde inspiration i denne video. Jeg har allerede nye ideer på vej, med nye videoer.

Husk at se videon i HD! 

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar