James Read – Den bedste selvbruner nogensinde!

24. juli 2015

PicMonkey Collage
Når sommerferie, solskinsvejr og strand rammer Danmark, har jeg altid tænkt “Øøøv”, men kun af den årsag at jeg aldrig nogensinde har kunne blive ligeså brun som de andre! Jeg har måske 100 gange fået kommentaren “Har du taget bad i kalkvand” eller “Du er jo gennemsigtig?”, men nu skal det være slut! Derfor viser jeg jer disse to skønheder fra JAMES READ. De to jeg har hedder Gradual Tan, og er en selvbruner som gradvist bliver mørkere jo flere gange du kommer det på. På den måde kan du selv styrer hvor brun du ønsker at være. Jeps, jeg sagde brun, denne selvbruner gør dig nemlig ikke orange – Thank god! Det er den bedste selvbruner jeg nogensinde har prøvet, og det siger jeg ikke fordi jeg har fået tilsendt produkterne til prøve, men fordi det virkelig er de bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg vil garanterer jer et godt resultat hvis i bruger den som beskrevet på pakken.

Jeg har idag tvangsindlagt (Sorry, Trine) en veninde til at få skudt en masse outfit billeder til jer, som vil komme indenfor den nærmeste fremtid – Yaaay.

Produkterne er modtaget som en gave, men holdningerne er mine helt egne.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar