Nyt hjem – Nyt interiør

22. juli 2015

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 22.23.17Vi har idag fået “tommel up”, på at vi kan flytte ind i vores lejlighed igen d. 1 August som lovet. Efter 5 måneder med skimmelsvamp, bo skiftevis hos forældre og leve med meget lidt tøj og diverse, kan vi endelig snart se en ende på tingene. Alt er revet ud af stuen og bygget op igen, og der mangler kun at blive malet nu. Når det er done, kommer der nogle fra et firma og vasker alle skimmelsvampe spore ud af alt hvad vi har i lejligheden (Hvilket arbejde…) og så er lejligheden indflytningsklar igen.

Når nu man ikke har set sit hjem rent, ryddeligt og velduftende i lang tid, har jeg virkelig haft øjnene overalt på div. blogs, pinterest og på min webshop efter ideer til lidt fornyelse i vores hjem. Jeg har stablet en masse lækkerier sammen her, som jeg intet ville have imod, fandt plads i mit hjem. Dog kan jeg ikke rigtig finde et sofabord som jeg kunne tænke mig? Det skal helst være lyst, let og stilrent. Har i nogle ideer? 🙂

I kan finde ovenstående og flere items her ↓

LINE ENGGROB WEBSHOP 

1 Kommentar

  • Svar Emma 23/07/2015 at 10:59

    Hvor er det en dejlig nyhed, kan godt forstå i er glade for at må komme hjem igen 😉

    xoxo Emma
    http://byekk.blogspot.dk

  • Skriv kommentar