Ønskeliste til min fødselsdag + et tip

21. juli 2015

Skærmbillede 2015-07-21 kl. 11.44.50

// Fringe Set // Mac 1.2. // Zarkoperfume pink // MIRABELLA RING //
Mac Primer // 

Yaaay, jeg bliver som et lille barn når jeg snart har fødselsdag (10 August). Jeg er en af dem som ikke finder syntes det er svært at komme på ønsker. Jeg har en under noter på tlf’en skrevet alt hvad jeg ønsker mig. Det er super smart, når jeg så kommer forbi noget jeg ønsker mig skriver jeg det ind. Så kommer jeg aldrig ud i ikke at kunne finde på noget at ønske mig, når familie, kæresten og veninder spørger.
Hvornår har i fødselsdag? Og hvad ønsker i jer? 🙂

1 Kommentar

  • Svar Emma 23/07/2015 at 11:06

    Jeg gør det samme som dig, jeg har altid for mange ønsker! 😀 hvorimod kæresten kun har de ønsker, jeg nærmest finder på for ham, forstår ikke hvorfor man aldrig føler man lige mangler noget :-p er helt vild med ringen du ønsker dig 😉

    xoxo Emma
    http://byekk.blogspot.dk

  • Skriv kommentar