VINDEREN AF ‘GOLDER’ GIVE AWAY’EN ER….

17. juli 2015

Skærmbillede 2015-07-09 kl. 19.32.17Jeg havde i sidste uge, med mit indlæg “Week Wishes” smidt en give away med, i samarbejde med Zircles som jeg har min webshop igennem. I skulle vælge et item som i ville style armbåndet (præmien) med. Det var nogle fine bud i kom med. Jeg valgte en vinder ved lodtrækning, og den heldige vinder af dette smukke armbånd blev –

LOUISE S

Hvis du sender mig en mail med dine kontaktinfo, får jeg sendt gaven til dig 🙂
Jeg håber du bliver super glad for armbåndet – Tillykke!!!!!!!!

Jeg havde faktisk planlagt en hyggeaften til stranden for Oli, vi skulle grille og hygge – pladder romantisk, i know.. Men for pokker da det var tiltrængt med alene tid efter vi ikke bor hjemme lige pt. Men, men, men det skulle den danske “sommer” lave om på. Blæst, regn og overskyet.. Det blev til en skøn aften hos farmor og farfar med god mad og jordbær med fløde efterfølgende. Famse har redt op i en dejlig lækker seng som jeg i skrivende stund har puttet mig dybt i, og forbliver liggende i…….
G O D N A T

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar