MY FIRST TRENCHCOATS

13. juli 2015

     PicMonkey Collage PicMonkey Collaxxge
IMG_7132
IMG_7129

Jeg er den type som modtager min løn d. 1, og inden vi når d. 10 er den næsten brugt. Så da jeg for nogle dage siden tog en tur i byen med en god veninde for at kigge på lidt sommerudsalg, var jeg godt klar over mit kort ville brænde den dag. Rigtig nok. Vi nåede Vero Moda, hvor jeg hurtigt fik spottet deres helt nye trenchcoat, de netop havde hængt op samme dag. Der gik ikke mange sekunder, før at min str i begge farver var i hænderne på mig. Efter lang tid hvor jeg prøvede at være lidt fornuftig og kun gå ud af butikken med en af farverne, endte jeg med at rende ud af butikken med en i hver farve.. Jeg kan ikke være den eneste der ikke kan klarer tanken om, hvis jeg nu havde fortrudt det dagen efter og den så var væk?!

Begge jakker er nu i mit klædeskab og jeg er lykkelig!
Jeg har simpelthen ikke kunne finde jakken på deres hjemmeside endnu, men den er helt ny og er kun lige kommet i butikkerne. Men i skal være hurtige, de bliver revet væk 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar