WEEK WISHES + En give away

10. juli 2015

 Skærmbillede 2015-07-09 kl. 19.32.17
Sofie Schnoor Boots
// Leowulff Mini Nile Grey Gold // Minus Lacey Dress // Golder Armbånd // Saint Tropez Graphical Eye Print Scarf //

Så er det igen blevet fredag og weekend! Sidste gang WEEK WISHES blev udgivet, var der stor trafik på bloggen, derfor har jeg igen fundet nogle top lækre items frem, som jeg intet ville have imod fandt sin vej hjem i mit skab. Du kan sparer helt op til 60% på disse lækre ting, og nu når det næsten ikke kan blive bedre, topper jeg lige med at fortælle at du kan vinde armbåndet som ses på billedet fra mærket GOLDER. For at være med i konkurrencen er det eneste du skal gøre at gå ind på min webshop HER, og finde det produkt du vil style armbåndet med. Smid navnet på dit valgte produkt i kommentaren og beskriv hvorfor du valgte lige netop det produkt.

Jeg glæder mig til at uddele et smukt armbånd til en heldig vinder!

Sølvkuglerne på armbåndet er ikke at finde på det armbånd som kan vindes i konkurrencen.

Konkurrence betingelser:
Konkurrencen kører til fredag d. 17.07.15 hvor jeg finder en heldig vinder.
Konkurrencen afholdes i samarbejde med Zircles.
GOLDER armbåndet har en værdi af 249,-

3 Kommentarer

 • Svar Anonym07 11/07/2015 at 12:24

  Må indrømme at jeg synes den taske du selv har i din collage passer ret godt til 🙂
  Synes blandt andet det er flot at snoningerne går igen i begge accessories og det guldfarvede på tasken komplementere krystallerne i armbåndet på en pæn måde.

 • Svar Louise S 11/07/2015 at 12:28

  Jeg ville vælge denne kjole:
  https://www.zircles.com/lineenggrob/karen-by-simonsen-syva-dress
  Den er en kjole der passer godt til årstiden og sammen med armbåndet og et par lækre sandaler vil det skabe et fuldendt look. Så passer hvid og sort også generelt godt sammen hvad enten det drejer sig om beklædning eller boligindretning 🙂

 • Svar Lisbeth Glud 17/07/2015 at 14:39

  Jeg ville style med denne meget smukke taske https://www.zircles.com/lineenggrob/leowulff-mini-nile-grey-gold
  armbåndet ér enkelt i udtryk og med de fine snoninger passer det perfekt til tasken.

 • Skriv kommentar