En længere pause & en syg hund..

7. juli 2015

IMG_9182

Den sidste tid har for mig været ekstrem præget af uheld. Jeg blev for et halvt år siden ramt af stress og måtte akut koble fuldstændig af, for mit helbreds skyld. Jeg havde kørt min krop for hårdt over en længere periode, og nu kunne min krop ikke klarer mere. Det blev til et super uheldigt kollaps på jobbet, vejrtrækningsproblemer, det sortnede for mine øjne og jeg måtte på Hvidovre hospital hvor de observerede mig hele aftenen. Der var ikke noget fysisk galt med mig udover at de sagde jeg skulle tage min krops signaler alvorligt og slappe fuldstændig af for en tid. Jeg har nu i en længere periode prøvet at koble af, og hvor åndssvagt det end lyder er det utrolig svært! Men jeg er blevet bedre til det, og lærer stadig nye ting omkring mig selv og min krops signaler.

For at gøre nogle lange måneder korte for jer, så fik vi for 3 uger siden konstateret er vores lejlighed er fyldt med massiv skimmelsvamp. Vi måtte ikke bo i lejligheden og skulle ASAP finde et nyt sted at bo. Oli’s forældre var så søde at lade os bo på et værelse hos dem indtil det var blevet ordnet. Så pt går vi bare og venter på at vi kan vende snuden hjem igen.

Min lille pomeranian Chino, fik for 1 måneds tid siden et voldsomt anfald hvor han kunne ikke få luft, hans hals hævede op og han måtte til dyrlægen. Dyrlægen mente at han var blevet stukket i halsen af en bi og derfor reagerede som han gjorde. Nu 1 måned senere, skete det samme. Vi tog direkte til vagt dyrlægen som lå 30 min fra hvor vi befandt os. Da hun havde prøvet at hjælpe ham i 3 kvarter måtte hun give op, intet var blevet bedre for ham og han kæmpede stadig med at få vejret. Vi blev sendt til Karlslunde Dyrehospital som lå 1 time væk fra hvor vi befandt os. Det var en sindssyg ubehagelig oplevelse, og vi måtte kører hjem igen, uden Chino. Han skulle overnatte på Karlslunde Dyrehospital til observation. Da jeg hentede ham morgenen efter, var han stadig ikke frisk. De kunne ikke fortælle hvad der var sket med ham og om det ville komme igen. Det var super ubehageligt ikke at vide hvad der var sket med min lille vuf. Så lige nu bliver alt krydset for at det ikke sker igen!

Jeg har holdt en længere pause fra bloggen, grundet alle de ting som er sket, da jeg simpelthen har haft for meget at se til og måtte lytte til min krops signaler. Jeg stopper ikke med at blogge, men vil måske ikke blogge dagligt indtil der kommer lidt mere styr på situationen derhjemme. Jeg er glad for at i ikke har tabt interessen for bloggen og glæder mig til at udgive en masse spændende læsestof til jer fremover.
Husk at følg med inde på Instagram hvor jeg poster lidt oftere end herinde.
@Z.E.U.C.H

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar