EN KÆMPE UNDSKYLDNING & GIGA KAOS!!

28. juni 2015

UNDSKYLD!

Hello guys.. Lige pt kører alt ikke på skinner i mit liv, men det kommer forhåbentlig snart.
En status på livet lige nu er at, vores lejlighed som have en vandskade for 4 måneder siden,  ikke er blevet taget ordentlig hånd om og nu har udviklet sig til massiv skimmelsvamp. Derfor må vi ikke bo i lejligheden og bor nu ude. Den sidste uges tid har været rimelig hektisk af personlige årsager som jeg ikke har lyst til at komme ind på som tingene er lige nu. Derfor har bloggen også stået stille i nogle dage. Overskuddet har ikke været der overhovedet, og de sidste par dage har alt held vist sig ikke at være med mig. Kender i de perioder hvor man taber alt, glemmer alt og hvor ens hoved egentlig bare er et helt andet sted? Sådan har min seneste uge været…
I har det sidste stykke tid fået et blogindlæg hver dag og nogle dage to opslag på en dag, men lige indtil tingene vender lidt og der kommer lidt mere styr på bolig situationen bliver det nok lidt mindre. Jeg undskylder igen, igen og håber på bedre tider meget snart! ♥

2 Kommentarer

  • Svar Olivia Mercedes 07/07/2015 at 11:08

    Vi savner dig!!

  • Skriv kommentar