alting og ingenting

SNEAKERS HEAD!!

PicMonkey Collage

 

// OMBRE VANS  // MARC JACOBS // REEBOK PINK // ADIDAS // REEBOK //

Jeg har fundet de lækreste sneakers frem til jer. Jeg elsker sneakers, hele året rundt bruger jeg dem. Derfor er det også vigtigt for mig at have nogle gode nogle, man kan holde ud at gå i. Min favorit er helt klart den klassiske hvide Reebok og de ombre farvede Vans. Har i nogle favorit sneakers?

TAK FORDI DU FØLGER MED <3 HUSK AT FØLGE BLOGGEN PÅ DE SOCIALE MEDIER FACEBOOK: Lineenggrob.dk // INSTAGRAM: Lineenggrobdk // SNAPCHAT: Lineoersted
Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

1 Kommentar

  • Svar Linnea A. Petersen 23/06/2015 at 16:25

    Jeg har selv haft kigget på de lækre lyserøde fra Marc by Marc Jacobs! Så super søde hehe

    Kram, facebook.com/ahmfashion

  • Skriv en kommentar