YESTERDAY I WAS WEARING + EN LILLE UPDATE.

20. juni 2015

Hello sweeties,

IMG_1295

Idag har jeg været hjemme og pakke hele vores lejlighed sammen. Vi kan ikke bo i en, i en hel måned, da der er massiv skimmelsvamp og det skal laves. Vi skal bo hos Olivers forældre imens håndværkerne bliver færdig med lejlighed, det skal nok blive hyggeligt.
Går det helt galt, er det trods alt kun en måned 😉

Igår var jeg hoppet i dette lækre sæt. Jeg har lige modtaget min trøje fra EBAY, og er helt vild med den, jeg ville ønske jeg kunne støtte op om den rigtige butik og give fuld pris, men sådan ligger landet desværre ikke. Så denne, må være et fint alternativ.

Idag skal vi ud til Olivers mormor og spise god mad. Så nu vil jeg hoppe i bad, i en let buksedragt og så afsted. Hvad skal i bruge dagen idag på, i det skønne vejr??
Husk og hold øje med bloggen imorgen, når der kommer “Zircles Søndags Favorit” 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar