170615 JEG HAR BRUG FOR LUFT!!!

17. juni 2015

Jeg undskylder på forhånd, for en ordentlig gang negativitet, men jeg havde virkelig brug for luft!

Mine tanker kredser konstant omkring hvordan vores bolig situation ser ud lige nu. Vi har en lejlighed fyldt med skimmelsvamp, og har haft det i 3 måneder. Jeg kan mærke tegn på skimmelsvampen nu, min astma reagerer og vi vil ikke bo ét sekund mere i den lejlighed. Vores næste problem er så bare, hvor fanden skal vi så bo?

Jeg prøver hele tiden at nyde nuet, som vi er i netop lige nu. Konstant har jeg en tanke i hovedet som skriger “I HAR IKKE NOGET STED AT BO”. Jeg mangler virkelig at lykken tilsmiler os, bare lidt – Be om! Nogle gange er det bare rart at være Line 10 år, føle sig uretfærdig behandlet, sidde med korslagte arme, tårer ned af kinderne og være sur!

Ja, jeg ved godt jeg ikke har særlig meget at klage over. Vi er begge to sunde og raske (Min astma driller), vi har en sygdomsfri familie, vi har en god økonomi, vi har tøj til kroppen, sko til fødderne og mad så vi ikke sulter. Jeg kan mærke min stress, prikker til mig konstant. Symptomerne vender langsomt tilbage. Jeg har brug for snart at få noget ro på og få afklaret hvad der skal ske.

Jeg vil lukke computeren ned for idag, lukke alt med bolig ude, nyde Oli og hundene og være i nuet. Vi snakkes ved imorgen skønne jer ♥.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar