SKIMMELSVAMP, ASTMA OG NY LEJLIGHED??

13. juni 2015

Hej søde mennesker 🙂

 I den lejligheden vi bor i var der for 3 måneder siden vandskade, så vandet stod ned igennem loftet og spots i loftet. Da det er en leje lejlighed og ejendommens vicevært har været tung i r*ven og lade vand og alt blive som det var, har det nu resulteret i massiv skimmelsvamp. Vi er blevet enige om at vi ikke skal bo i den lejlighed mere, så vi har én uge til at finde en anden løsning… Med min astma er det ikke holdbart at bo i den lejlighed. De tre måneder vi har boet der har været et helvede… Så hvis i kender nogen som udlejer en lejlighed til et par med 2 hunde, må i meget gerne sige til. Vi har ikke de store krav lige pt, da vi kun har en uge til at finde en løsning. Hundene er dog et krav.

IMG_1056

Nu vil jeg spise noget lækkert mad og så smide mig ud i jacuzzien med et glas Asti i den ene hånd og en skål chipper i den anden!

Adios chicas ♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar