Im feeling FAB!

10. juni 2015

Jeg har 3 nye skønheder jeg vil vise jer.
Jeg mangler ikke sko – Eller.. Det kommer an på om du spørger min kæreste eller mig. Men seriously hvem kan ikke altid finde et nyt par som skal klikkes i indkøbskurven? Jeg kunne igen – hele 3 stk.

IMG_0945

IMG_6353

Kan købes for 390,- HER.

IMG_0948

IMG_6352

Kan købes for 390,- HER.

IMG_0947

IMG_6361
Kan købes for 390,- HER.

Justfab.dk hvor jeg har alle 3 par sko fra, er en hjemmeside med både sko, accessories og tøj. Deres koncept hedder “Hvis du er VIP medlem får du alle sko til 349,-“. Et super fint koncept. Mange gange har de en masse gode tilbud, fx. 90 kr. udsalg og 2 par for 1 pars pris.

En lille hale ved det kan være hvis man opgraderer til VIP medlem og glemmer at logge ind mellem d. 1-5 i måneden og enten “springer denne måned over” eller køber et par sko. Hvis ikke man køber et par sko eller springer måneden over vil man automatisk blive opkrævet 349,-. Og selvfølgelig til de penge skal man ikke regne med at få ægte læder og 100% kvalitets sko – Selvom jeg faktisk syntes at de til 349,- parret, gør det meget godt.

De har i hvert fald en masse fede ting som jeg helt sikkert syntes i skal tjekke ud hvis i har lyst :-).

Dette indlæg indeholder ét par sponsorerede sko. 

1 Kommentar

  • Svar victoria 01/10/2017 at 11:38

    Hvordan kan man “springe en måned over” på justfab.
    Jeg kan ikke se nogen knap for det.

    Hilsen Victoria

  • Skriv kommentar