At blogge når man er stresset?

8. juni 2015

Jeg har fået flere beskeder omkring, om det nu er det rigtige for mig at have bloggen, når jeg arbejder på at komme af med stress og angst. Jeg kan godt se hvad de mener.. Det tager ekstrem meget af min tid, jeg bruger nok en 2-3 timer om dagen på at få bloggen til at kører. Jeg skal hele tiden finde på nye indlæg som folk vil finde spændende at læse, thats hard work! Når man har meget at se til (Læs: Med at arbejde med sig selv), kan det være en “belastning” at skulle få en blog til at løbe rundt.

Men, men, men.. At have en blog, giver mig lige præcis det modsatte! Jeg elsker at have bloggen her, jeg elsker at se alle jer som læse med derude, jeg elsker at fordybe mig i skriveriet og bloggen. Det lyder måske åndssvagt, men når jeg arbejder med bloggen, er det faktisk mit fri rum. At fordybe mig med bloggen giver mig roen og nærværet tilbage.

Når man har stress er det nærmest umuligt at fordybe sig med noget – At læse et blad var umuligt for mig.. Jeg kunne ikke sidde stille og koncentrere mig om at læse bladet og forstå hvad der stod. Min opmærksomhed var 120 andre steder. Derfor er bloggen utrolig vigtig for mig i min udvikling med mig selv. Jeg lære noget om mig selv for hver dag der går.

For at jeg ikke kan risikerer at opleve det som et stress moment, har jeg en masse notes bøger og en kalender på mig altid. På den måde kan jeg organisere og strukturer min hverdag med bloggen. Jeg ved hvad der skal ske, hvornår det skal ske og hvad jeg kan bruge af tid. På den måde bliver det aldrig uoverskueligt eller for meget for mig.

I starten var det hårdt at skulle finde koncentrationen til at sætte sig ned og fordybe sig – Nu nyder jeg det. At få mails fra jer skønne læsere hvor i beskriver jeres situation, kommer med gode råd til min situation eller fortæller hvad i syntes om bloggen og hvorfor i læser med, det er det vigtigste! Jeg bliver pave stolt og glad når jeg kan mærke jeg rammer nogen af jer derude med det jeg skriver – At i finder det interessant og måske kan relaterer til hvad jeg skriver. Uden jer ville det ikke være det samme. Så tak – Tak for at støtte mig.

Kys♥

2 Kommentarer

 • Svar Katrine Ringbæk 09/06/2015 at 20:07

  Det er virkelig et fint indlæg og jeg kan sætte mig i dine tanker med, at det kræver meget af hele en blog!
  Det er første gang jeg rammer din blog men det er i fald ikke sidste!

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk/

  • Line enggrob
   Svar Line enggrob 09/06/2015 at 22:57

   Tak for din søde besked Katrine 🙂
   Er super glad for at du vil blive hængende <3

  Skriv kommentar