Hvad min pinseferie gik med

26. maj 2015

Hello Sweeties,
Jeg tænkte jeg lige ville dele hvad min pinseferie har gået med. Der har været mega run på! Jeg var simpelthen så træt igår! Så alle mine tanker omkring, hjem fra Slagelse, tage et langt varmt bad, ind i sengen med nyt sengetøj og skrive blog opslag og bag efter have en date med Mr. Grey, gik helt i vasken! Det blev til hjem fra Slagelse og på hovedet i seng! Intet bad, ingen Mr. Grey, ingenting – Bare sove!

IMG_0159

Fredag tog Oli og jeg til Slagelse til hans familie sent om aftenen, vi landede faktisk i Slagelse klokken 00:15, spise lidt McD og så i seng. Lørdag slappede vi af hele dagen, gik lange turer med vufferne, blandede slik og slængede på fifaen til Europevision song contest. Jeg nåede ikke at se det afstemmningen før jeg gik kold, typisk mig. Søndag var vi til påskefrokost med hele min familie hos momse og morfar. Efter jeg har haft stress er jeg simpelthen så træt altid. Hvilket nok også var grunden til at jeg sov til klokken 11:30 igår 😉 Jeg vågnede op med en helt ren bil som Oli havde vasket og ordnet. Jeg elsker virkelig min mand 😉

IMG_0167

I eftermiddags var vi til børnefødselsdag i Oli’s familie. På vej mod København kørte vi lige forbi min farmor og farfar og sagde hej. Det var godt vejr, så vi sad på terrassen, fik lidt godt at drikke og nød udsigten og det milde vejr.

IMG_1957
IMG_0192

Hvad har jeres pinseferie gået med? Har i haft en mere afslappet forlænget weekend eller har der også været run på?

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar