Jeg indrømmer ..

25. maj 2015

Jeg har længe prøvet at gå lidt udenom at svarer når folk spurgte “Hvad syntes du om 50 shades?”, “har du læst En flænge i himlen?” og “Glæder du dig ikke helt vildt til at se Magic Mike XXL? Han var hot i den første film!”. Jeg må ærligt indrømme at jeg hverken har set eller læst dem. Jeg er dog igang med andet bind af “Fifty Shades Mørket” lige nu. Jeg syntes bøgerne er gode og de fanger mig endelig – Fifty Shades fanget var laaaangtrukken…

IMG_0009

Jeg har heller ikke set Rita, Beverly Hills og jeg kunne blive ved. Men, men, men. Du kan være helt sikker på at jeg har set alt der omhandler Omar Sy. Jeg ved ikke hvorfor han har vundet mit hjerte? Men hold da helt op i love him.

Jeg er på samme måde med tøj, sko og accessories. Jeg har megt sjældent det nyeste nye. Jeg er en totalt udsalgs haj som meget, meget få gange i mit liv er kommet hjem med en varer til fuld pris. Jeg ved egentlig ikke hvorfor – Sådan er det vidst bare blevet. Jeg tror det er blevet en sport for mig. Alle spæner ud og giver fuld pris for tingene og så går jeg ud 2-3 uger efter og køber dem til 50% eller mere. Not bad!

Måske jeg skulle begynde at følge lidt med? Jeg tror ikke det passer til mig. Jeg er nok en langsom udsalgs haj. Yup that’s me! Det skal lige siges at jeg intet har imod folk som er med på “det nyeste nye”, jeg er da heller ikke helt afvisende og hvis jeg har forelsket mig i et item, og ikke kan vente til jeg måske er heldig at finde det på tilbud, så hopper jeg da også ud og køber det til den fulde pris. Im not flawless!

Hvad med jer? Er i med på det nyeste nye eller hopper det lidt jeres næse forbi?

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar