BEDSTE NYHED LÆNGE!!!

24. maj 2015

JEG ER HELT OPPE AT KØRER!!
Jeg har skrevet lidt om at jeg er webshop ejer igennem Zircles. De bliver ved med at udvide deres sortiment, hvilket betyder at jeg hele tiden får verdens fedeste brands i min webshop. Et af de nyeste skud på stammen er MOROCCANOIL! Det er et af mine yndlings hårprodukter. Det skal i jo ikke snydes for. Derfor kan i finde et link til min hjemme side her. Hvis i ikke allerede har opdaget det kan i altid finde min webshop under “WEBSHOP” i menu linjen øverst på bloggen.

Skærmbillede 2015-05-23 kl. 13.16.40
Jeg har delt det op inde på forsiden så det bliver lidt nemmere for jer at finde rundt i 🙂
Overskrifterne lyder:
• MOROCCANOIL TIL DEHYDRERET HÅR
• MOROCCANOIL TIL FINT HÅR
• MOROCCANOIL TIL KRØLLER
• MOROCCANOIL MINI TREATMENT
• MOROCCANOIL STYLING
• MOROCCANOIL FINISH
• MOROCCANOIL EXTRA

Hvis i ikke allerede kender Moroccanoil så syntes jeg helt bestemt i skal prøve det af! Deres Moroccanoil Treatment Original er G E N I A L !
Husk at bruge Moroccanoil Treatment Light hvis du har fint hår, ellers kan den Originale godt tynge håret en smule.

Jeg tænker lidt at hver søndag laver jeg en beauty/fashion/jewellery anbefaling.
Hvad siger i til det?

Kys♥

1 Kommentar

  • Svar Michelle Eckert 24/05/2015 at 12:36

    Ej hvor er det bare lækkert for dig, det er nogle super lækre produkter! Hav en rigtig god søndag ♥

    http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  • Skriv kommentar