Skyr med lakrids og appelsin

20. maj 2015

Jeg har fundet verdens bedste, mest velsmagende morgenmad frem til jer idag.
Jeg har spist det samme i nok 1 måned eller mere, det fortæller hvor vild jeg er med det, haha! Jeg bliver virkelig ikke træt af det (Please jeg ikke bliver det foreløbig, for hold da op det er nemt). Normalt er skyr ikke lige min favorit spise, men blandet sammen med lakrids og appelsin er det som sendt fra guderne!
Skærmbillede 2015-05-20 kl. 10.18.37

Jeg tager skyr ud i en skål, drysser lidt (meget) lakridspulver ud over, skære 2 appelsiner i små firkanter og “drysser” ovenpå. Som afsluttende kirsebær på milkshaken, tager jeg en masse morbær ud over. De smager som karamel og finder sig helt til rette i mixet af syrligt og sødt.

Skærmbillede 2015-05-20 kl. 10.17.45

Try it out!

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar