NEW MACBOOK!!!

20. maj 2015

I får lige et sent aften indlæg på bloggis – Denne darling kan man ikke vente med at fortælle om 😉
kjflffd
 mfkgmfmgfkmg
Min kæreste kom hjem fra arbejde idag og fortalte at han fået reserveret den nye Macbook, som vi skulle hente indenfor 2 timer. De bliver åbenbart revet væk, så han havde været heldig! Holy cow – jeg er misundelig!! WOW, den er lækker!

Så lille, så tynd – så stilet!
IMG_5218

Så idag er det en meget glad mand jeg har!
Jeg bliver helt misundelig! Men jeg er nu også godt tilfreds med den anden 😉

ddd
(New) Macbook 12″ VS. Macbook PRO Retina 13″

Her til aften kan jeg så få lov til at lave lidt på bloggen, svarer på lidt mails og læse en god bog. Uden at have dårlig samvittighed over at bruge min aften på sådanne ting og ikke på ham. Men de næste par aftener har han vist også lyst til at sidde på sofaen med dyner og putte (med hver vores computer). 😉

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar