En ren lørdags anbefaling!

16. maj 2015

Jeg har prøvet BIODERMA serien i noget tid nu, og jeg er fuldstændig forelsket i den!
Jeg havde brug for et skub til at gide ordne mit ansigt om morgenen og aftenen, for det var ikke tilfældet før – Desværre. Nu er det en helt luksus at skulle rense mit ansigt og smører det ind i cream efter. Man kan virkelig mærke at den hjælper, kort tid efter den er smurt på.

Først bruger jeg BIODERMA Sébium H2O rensevand. Jeg fugter en vatrondel, og kører den cirkulært forsigtigt rundt i ansigtet. Den renser blidt min makeup af, uden at udtørre min hud. Jeg elsker at den går ind og renser min hud og samtidig fjerner den effektivt urenheder.

FullSizeRender-1

Derefter bruger jeg BIODERMA Sébium Global creme. Den er meget drøj i brug, så jeg tager nok hvad der svarer til en lille ært på håndryggen, og fordeler det rundt i hele ansigtet. Der kan man virkelig mærke at din hud bliver efterladt gennemfugtet og beskyttet.

Disse to skønne produkter går ind og hjælper dig, hvis du har problemer med uren hud og acne. Jeg havde tendens til uren hud inden jeg begyndte på produkterne her, men jeg føler at de fører mig den korrekte vej og at jeg ikke bliver “snydt”.

Til at afslutte bruger jeg en af mine skønne CLEAN parfumer, de afslutter lige det hele af med at man ikke kun kan mærke at man er blevet ren, men også dufter rent. Jeg er blevet en smule afhængig af dem, speciel Cool Cotton er jeg helt vild med.

I kan købe BIODERMA Sébium H2O rensevand HER.
Bioderma Sébium Global creme kan købes HER.

Kys♥

I kan følge mig på Bloglovin.
I kan følge mig på Instagram.
I kan følge mig på Facebook.

Indeholder affiliatelinks.

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar