GULDBRYLLUP OG KÆRLIGHED

15. maj 2015

Hej smuksakker,
Der har været lidt stille på bloggis de sidste par dage. De sidste par dage har jeg hjulpet min mamma med at flytte. Hold da op jeg er træt idag. Idag skal jeg til min farmor og farfars guldbryllup. Tænk at de har været gift i 50 år idag, og de er begge to 72 år. Jeg syntes det er helt fantastisk! Jeg syntes det er så smuk en tanke det med at blive gamle sammen. Det håber jeg da også inderligt at jeg kommer til at opleve med Oli en dag. Vi har nu været sammen i snart 5 år, så mon ikke det kommer? Jeg håber.

IMG_6751
Se lige nogle skønne frisure – I love it! 🙂

En hel aften i familiens og kærlighedens tegn er ikke dårligt. Hvad er bedre end kærlighed?
Og hvad er bedre en “gammel” kærlighed? Ordsproget “Gammel kærlighed ruster aldrig” kommer i hvert fald til sin ret idag.

Jeg håber i får en skøn fredag med en masse solskin og nogle i holder af, det er jeg i hvert fald sikker på at jeg får. I får lige en blogopslag med outfittet imorgen 😉

Kys♥

2 Kommentarer

 • Svar Michelle Eckert 15/05/2015 at 10:39

  Hjertelig tillykke med din farmor og farfar! Håber du/I får en skøn dag! <3

  Hav en god weekend, kram ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  • Line enggrob
   Svar Line enggrob 16/05/2015 at 10:44

   Mange tak skal du have Michelle 🙂
   I lige måde.

  Skriv kommentar