Min weekend..

11. maj 2015

I weekenden var jeg hos Olivers forældre og hygge. Fredag sad jeg og kiggede på et par bukser i H&M jeg måtte eje! Jeg tog op i byen for at finde dem, og til min store ærgrelse, havde de dem ikke i min størrelse. Fuck! Af-sti-afsted til Næstved og finde dem, yaay!
Jeg fik vidst også hevet en jakke, et til par bukser, en trøje, et par shorts, en top og 3 par stilletter med hjem.. Jeg laver et opslag snart med mine fund – MEGET BILLIGE FUND!

På fredag skal jeg til min farmor og farfars guldbryllup, den kærlighed!
Jeg tænker at de nye bukser og stilletter skal i brug 😉 Overdelen er et helt andet problem, der er jeg lost! Mon ikke jeg finder en løsning??

Jeg håber i har haft en skøn weekend og en dejlig mandag indtil videre.
FullSizeRender
(Billede fra fredag morgen – Taget fra min instagram.)

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar