Nyt kamera? Jeg har brug for jeres hjælp!

7. maj 2015

Hej sweeties,

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp. Jeg skal have købt mig et godt kamera så jeg kan få taget nogle gode billeder til bloggen og min instagram. Men jeg aner ikke en dyt omkring hvilket kamera man skal vælge. Det skal passe til at tage billeder af produkter og outfit billeder. Sådan et all-around kamera. Jeg er villig til at betale lidt for det, men dog ønsker jeg ikke at give en 5-6000 kr. Jeg har kigget lidt rundt og fundet nogle forskellige som kunne være interessante.
Skærmbillede 2015-05-06 kl. 15.55.16
Canon EOS 1100D

Skærmbillede 2015-05-06 kl. 15.58.54
Olympus E-PL7

Skærmbillede 2015-05-06 kl. 16.14.51

Samsung NX300

Skærmbillede 2015-05-06 kl. 16.21.05

Nikon D3200

Jeg er som i kan se rimelig lost?! Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig hen imod hvilket kamera jeg skal købe. Jeg vil så gerne kunne give jer gode billeder på bloggen, så det er vidst på tide at finde et godt kamera. Hvis der er nogle mærker jeg har glemt eller modeller i syntes er de bedste vil jeg virkelig gerne hører fra jer! Så hold jer ikke tilbage, smid en kommentar og jeg modtager den med kyshånd!

Kys♥

1 Kommentar

  • Svar Malene 07/05/2015 at 09:02

    Det er meget en smagssag om det skal være Nikon eller Canon, men hvis du ikke har linser i forvejen, vil jeg ikke anbefale det ene frem for det andet. Fordelen ved Samsung eller Olympus er helt sikkert størrelsen! Jeg mangler lidt et kamera der er mindre end min Nikon D5300 – jeg købte det pga. fantastisk video, gps og WIFI, men den er i en for høj prisklasse. Jeg vil så sige at alle kameraer er fornuftige, og handler meget om ens evner, hvad man kan få ud af det. – Jeg er først ved at lære mit kamera ordenligt at kende, efter at have opgraderet fra Nikon D3100 (også fantastisk kamera!) i januar.
    Hvis du ikke vælger Olympus eller Samsung, synes jeg du skal vælge efter hvor du kan finde den bedste pris, for der er ikke den store forskel ift. dine behov.

  • Skriv kommentar